Haber

AK Partili Bostancı, Polatlı’da partililerle bir araya geldi

AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, partisinin Polatlı İlçe İstişare Meclisi Toplantısına katıldı.

AK Parti Polatlı ilçe binasında düzenlenen toplantıda konuşma yapan Bostancı, yüzüncü yılına hazırlanan Türkiye’nin son 20 yılda 3 kat büyüdüğünü, bunun AK Parti’nin tertibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mihmandarlığıyla gerçekleştiğini söyledi.

Yaşanan ekonomik sıkıntıların alınan tedbirler sayesinde ocak – şubat aylarında dengeleneceğini, enflasyonun aşağıya inmesinin beklendiğini ve sabit gelirli insanların alınan tedbirlerle ezdirilmediğini anlatan Bostancı, muhalefetin milli meselelere sahip çıkmadığını savundu.

Doğu Akdeniz’deki hidrokarbon kaynaklarının ehemmiyetini aktaran Bostancı, “Türkiye’nin Doğu Akdeniz hidrokarbon yatakları üzerinde bir iddiası var. Doğu Akdeniz’de Türkiye’nin çıkarlarına ilişkin o kadar problem oluyor. Türkiye’de AK Parti, Cumhur İttifakı sesini çıkartıyor ve oraya yönelik milletlerarası teşebbüslere yönelik itirazlarını lisana getiriyor. Muhalefetten bu hususta rastgele bir kelam duymuyoruz. Muhalefetten buna ait bir politik durum, bir kuvvetli itiraz, iktidar- muhalefet polemiğine girmeden Türkiye’nin çıkarlarına sahip çıkma iradesi görmüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhalefet partilerinin Türkiye’nin AB adaylığı konusunda da ulusal bir duruş sergileyemediğini öne süren Bostancı, “Dışarıdan bakıldığında görülen manzara, ortaya çıkan izlenim şudur; Adeta muhalefet bu tür konularda sesini çıkartmayarak büyük güçlere cemilede bulunuyor. Türkiye’nin çıkarlarını telaffuz etmeyerek Sanki dışarının desteğiyle içeride iktidar olmak gibi yaklaşım sergiliyor. İzlenimden bahsediyorum. Bunu Türkiye siyaseti hak etmiyor.” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu