Teknoloji

Ekstra Sağlam Yapısı ve Üstün Ekran Özellikleriyle HONOR X9a Türkiye’de Satışta

Uzun ömürlü pil performansını ve üstün ekran özelliklerini kompakt bir tasarımda bir araya getiren HONOR X9a, ekstra performans sunarak kullanıcılara gün boyu inanılmaz görseller sunuyor.

Küresel teknoloji markası HONOR, tüm dünyada 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan X serisinin yeni modeli HONOR X9a’nın Türkiye’de satışa çıktığını duyurdu. Harika bir kullanıcı deneyimi sunmak için ekstra performans sunan HONOR X9a, 120Hz Çok Yönlü OLED Kavisli Ekranı, yüksek kapasiteli güçlü pili ve Qualcomm® Snapdragon® 695 5G Taşınabilir Platformu ile sınıfındaki en iyi görselleri ve performansı sunuyor. Fiyat-performans kategorisinde bulunan HONOR X9a, üstün teknolojiyi ve güvenli kaliteyi dünyanın her yerindeki kullanıcılar için daha erişilebilir hale getiriyor.

Olağanüstü Bir Görüntüleme Deneyimi için Çok Taraflı Ekran

6.67 inç OLED Kavisli Ekrana sahip olan HONOR X9a, bu ekranda 2400×1080 piksel çözünürlüğü destekliyor. Manzaraları inanılmaz ayrıntı ve canlılıkta göstermek için 1,07 milyar renge kadar görüntüleyebilir. Olağanüstü bir %93 ekran-gövde oranı sağlayan ultra ince çerçevelerle bir araya gelen HONOR X9a, ister eğlence ister iş senaryolarında sürükleyici bir izleme deneyimi ile kullanıcılara sınıfının lideri ekran özellikleri sunar.

Hızlı refleks gerektiren oyunlarda 120Hz’e kadar yenileme hızı ve 300Hz dokunmatik örnekleme oranını destekleyen HONOR X9a, cihazın kullanıcı girdilerini neredeyse anında kaydedip tepki vermesini sağlayan ekran hassasiyetiyle öne çıkıyor. Cihaz ayrıca, tek elli kullanıcıların yanlışlıkla giriş yapmasını önlemek için AI teknolojisi tarafından etkinleştirilen yenilikçi bir yanlış dokunma önleme sistemi sunar.

HONOR Device Co, Ltd CEO’su George Zhao, “Sürekli teknolojik yenilik yoluyla küresel müşterilerimiz için sınıfının en iyisi deneyimi sağlamaya kararlıyız. HONOR X9a, temel özelliklere sahip, en son akıllı telefon çözümlerimizi sunuyor. seçkin bir fiyat etiketiyle olağanüstü görüntü ve çekici tasarım “Sektörün fiyat performans kategorisinde yeni bir standart belirliyor.”

HONOR Türkiye Ülke Müdürü Jeffrey Sunjingfei, “HONOR’un milyonlarca kullanıcıya ulaşan X serisini Türkiye’de ilk kez lanse etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bu yeni modelimiz ile kullanıcıların hayatlarına ekstra yenilikler ekleyeceğiz. Örneğin telefonlarımızı her gün şarj etmek artık büyük bir sorun ve eski teknolojilere takılıp kaldı. HONOR X9a’nın yüksek kapasiteli bataryası ve optimize edilmiş yapısı sayesinde kullanıcıların aklına gelmeyecek bir performans vaad ediyoruz. Ayrıca ekran dayanıklılığında fark yaratan teknolojimiz ile gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri sağlam ve uzun ömürlü bir kullanım sağlıyoruz. HONOR X9a, ekran teknolojisi, yüksek performansı ve güçlü yapısı ile segmentinin en iyi özelliklerine ve fiyat avantajına sahiptir. Türün başkanı özelliklerini barındıran HONOR X9a’ya Türkiye’deki kullanıcılarımızın yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz.”

Darbelere karşı ekstra dayanıklı

HONOR X9a’nın 0,65 mm derinliğinde güçlendirilmiş camı, telefonun ortalama bir akıllı telefon kullanıcısının günlük yaşamında maruz kaldığı düşmelere, sıkışmalara ve çarpmalara karşı dayanıklı olmasını sağlayan olağanüstü derecede sağlamdır.

Düşük mavi ışık emisyonları için TÜV Rheinland tarafından onaylanan HONOR X9a, göz yorgunluğunu ve ekran titremesini azaltmak için en yeni 1920Hz PWM Karartma teknolojisini kullanarak uzun süreli kullanımdan kaynaklanan göz yorgunluğunu giderir.

Olağanüstü kamera ve uzun ömürlü pil

HONOR X9a modeli, ikonik amiral gemisi Magic Series’in kamera tasarımından ilham alınarak etkileyici Matrix Star Ring tasarımıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Matrix Star Ring boyunca sıralanan 64MP Ultra Net Ana Kamera, 5MP Geniş Açılı Kamera ve 2MP Makro Kameradan oluşan güçlü Üçlü Kamera sistemi, kullanıcıların günlük yaşamlarından arkadaşları ve aileleriyle paylaşabilecekleri fotoğraf ve görüntüler çekmelerine olanak tanır. bir düğmeye dokunarak.

Sadece 7,9 mm inceliğine ve 175 kg ağırlığına rağmen HONOR X9a, iki tam günlük kullanım sağlamak için ultra büyük 5100 mAh pil ile birlikte gelir. HONOR X9a, tek bir şarjla 29 saate kadar çevrimiçi müzik dinlemeyi, 24 saate kadar video görüntülemeyi, 19 saate kadar çevrimiçi kısa resimlere göz atmayı, 21 saate kadar sosyal medyada gezinmeyi veya 11 saate kadar oyun oynamayı destekler. Gün boyu aktif kalmayı tercih eden kullanıcılar için pil performansı ile pilin bitmesi sorunu olmadan eksiksiz bir çözüm sunar.

Yalnızca 30 dakikalık şarj ile 12,5 saat video akışı sağlayan HONOR X9a, kullanıcıları pil derdinden kurtarıyor. Pil performansı, akıllı telefon derecelendirmeleri için güvenli bir endüstri standardı olan DXOMARK tarafından doğrulanmıştır ve bu akıllı telefon, inanılmaz pil ömrü nedeniyle Altın Etiket ile ödüllendirilmiştir.

HONOR RAM Turbo ile sorunsuz taşınabilirlik deneyimi

En yeni Qualcomm® Snapdragon® 695 5G Taşınabilir Platformu ile donatılan HONOR X9a, üretkenlik ve eğlence uygulamalarında güçlü performans sunar. Akıllı telefonun depolama alanının bir kısmının çoklu görev için RAM olarak kullanılmasına izin veren HONOR RAM Turbo ile daha rahat bir kullanıcı deneyimi sunuluyor.

Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 işletim sistemini kullanan HONOR X9a, dengeli ve akıllı bir kullanıcı deneyimi sağlamak için zaman içindeki performans düşüşünü en aza indiren bir Yaşlanma Karşıtı Motor ile birlikte gelir. HONOR Paylaşımı ve Çoklu Ekran İşbirliği özelliklerine sahip HONOR X9a, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler de dahil olmak üzere HONOR cihazları arasında hızlı belge aktarımı ve verimli çoklu görev sağlayarak kullanıcılara benzersiz üretkenlik sunar.

Taksit kolaylığı ve hizmet avantajları

Tarza önem veren kullanıcılar için tasarlanan HONOR X9a, Titanyum Gümüşü ve Zümrüt Yeşili olmak üzere iki çarpıcı renk seçeneğiyle sunulur. ONUR X9a; Hepsiburada’da, Vatan mağazalarında ve Vatan Online’da peşin fiyatına 12 ay taksitle alışveriş kredisi ile satın alınabilir.

Türkiye’deki kullanıcılara üstün teknoloji, özellikler ve sağlam kaliteyi daha ulaşılabilir fiyatlarla sunacak olan HONOR X9a, servis ve uygulama avantajlarını da beraberinde getiriyor. Tüm HONOR X9a ürünleri için Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo, Dahili ve Harici Garanti sağlanacaktır. Ayrıca HONOR X9a’yı 26 Mayıs 2023 tarihine kadar online ve fiziki mağazalardan satın alan kullanıcılar, satın alma tarihinden itibaren 3 ay içerisinde ücretsiz kırık ekran garantisinden yararlanabilecekler. Ekranın kırılması durumunda ekran bedeli HONOR tarafından karşılanırken, kullanıcılar sadece personel bedelini ödeyeceklerdir.

Ayrıca servis haftalarında HONOR X9a satın alan kullanıcılar HONOR yetkili servisine gittiklerinde garanti dışı süreçlerde ücretsiz ekran sinema kaplama ve personel bedeli ödemeden sadece indirimli fiyatı ödeyerek hizmetlerden yararlanabilecekler. . Servis haftası tarihleri ​​aşağıdaki gibidir;

  • 27-31 Mart 2023

  • 24-28 Nisan 2023

  • 22-26 Mayıs 2023

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu