Haber

İzmit’te sanat ve eğlence atölyeleri başladı

Kocaelili çocuklar Gebze’nin ardından İzmit’te açılan sanat ve eğlence atölyelerine akın etti. Düzenlenen etkinliklerde minikler, öğretici ücretsiz atölyeler, çocuk tiyatroları, sinemalar ve konserlerle sömestrinin keyfini çıkarıyor.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Sanat ve eğlence atölyeleri Gebze’deki Osman Hamdi Beyefendi Kültür Merkezi’nin ardından İzmit Kocaeli Kongre Merkezi’nde de başladı. 6-13 yaş arası ilkokul öğrencileri aileleriyle birlikte etkinliklerin yapıldığı alana geldi. Kendileri için hazırlanan atölyelerde etkinliklere katılan çocukların memnuniyeti görülmeye değerdi.

EĞLENCE AKTİVİTELERİ

Tatili hak eden öğrenciler için Kongre Merkezi fuayesinde eğitici ve eğlenceli atölyeler kuruldu. İlgi alanlarına göre atölye çalışmalarına katılan öğrenciler: Sanal Gerçeklik Atölyesi, Origami Atölyesi, Model At Yapımı, Makrome Yapımı, Takı Tasarım Atölyesi, Tohum Ekim Atölyesi, Ebru Atölyesi, Bilgi Evleri-Hama Boncuk Atölyesi, 3D Kalem Tasarım Atölyesi, Akıl Oyunları Atölyesi, Kruvasan Atölyesi, Dijital Oyunlar Atölyesi, Dijital Ceza Atölyesi, Refleks Atölyesi, Fotoğraf Çekim Atölyesi, Pedallı Otomobil Yarışı, Çömlekçilik Atölyesi ve Buz Pisti ile eğlenceli vakit geçirdiler.

KRUVASAN YAPTILAR

Günün en eğlenceli etkinliklerinden biri de Antikkapı’ydı. Çocuklar pişen kruvasanların içini ve üstünü süsleyerek afiyetle yediler.

karakopru-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu