Haber

China Science Island’daki araştırmacılar uzay endüstrisinin gelişimi için çalışıyor

Anhui Optik ve Hassas Mekanik Enstitüsü üyeleri Lu Meina (sağda), Li Yang (ortada) ve Nie Anran, Hefei’nin merkezindeki Hefei’deki Çin Bilimler Akademisi (CAS) Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü’ndeki bir laboratuvarda çalışıyorlar. doğu Çin’in Anhui eyaleti, 18 Nisan 2023 (Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)

HEFEI, 23 Nisan (Xinhua) — Çin’in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi olan Hefei yakınlarındaki “Bilim Adası”, Çin Bilimler Akademisi’ne (CAS) bağlı Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü’ne ev sahipliği yapıyor. Adada, havacılık ve uzay teknolojileri, uydu yükleri ve uzay aracının temel bileşenlerindeki temel sorunları çözmeye odaklanan bir grup araştırmacı, Çin uzay endüstrisinin gelişimi için çalışmaya devam ediyor.

Zhou Haijin (sağda) ve Zhulei, Anhui Optik ve Hassas Mekanik Enstitüsü üyeleri Çin Bilimler Akademisi’ndeki (CAS) Hefei Fiziksel Bilimler Enstitüsü’ndeki bir laboratuvarda ekipmanı test ediyor, Hefei’de, merkezi Hefei, doğu Çin’in Anhui eyaleti, 18 Nisan , 2023. (Fotoğraf: Huang) Bohan/Xinhua)
Liu Wangli, Katı Hal Fiziği Enstitüsü üyesi, Çin Bilimler Akademisi (CAS) Hefei Fiziksel Bilimler Enstitüsü’nde çalışıyor, doğu Çin’deki Anhui eyaleti, Hefei’de çalışıyor, 19 Nisan 2023. (Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)
Katı Hal Fiziği Enstitüsü’nden araştırmacı Jiang Weibin, Çin’in doğusundaki Anhui eyaleti, Hefei’nin merkezindeki Çin Bilimler Akademisi’nin (CAS) Hefei Fiziksel Bilimler Enstitüsü’ndeki bir yayın mekanik gücünü ölçüyor, 19 Nisan 2023. (Fotoğraf : Huang Bohan/Xinhua)
Zhao Xin (önde), Chang Zhen (ortada) ve Anhui Optik ve Hassas Mekanik Enstitüsü üyeleri Zhang Lu, merkez Hefei’deki Çin Bilimler Akademisi’ne (CAS) bağlı Hefei Fiziksel Bilimler Enstitüsü’ndeki bir laboratuvarda çalışıyorlar. Hefei, doğu Çin’in Anhui eyaleti, 18 Nisan 2023 (Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)
Anhui Optik ve Hassas Mekanik Enstitüsü üyesi Zhao Xin, Çin’in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezindeki Hefei’deki Çin Bilimler Akademisi’nin (CAS) Hefei Fiziksel Bilimler Enstitüsü’ndeki bir laboratuvarda çalışıyor, 18 Nisan 2023. ( Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)
Han Fusheng (soldan birinci), Hefei’deki Çin Bilimler Akademisi (CAS) Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü’nde öğrencilere doğrudan okuma spektrometresini kullanma talimatı veren Katı Hal Fiziği Enstitüsü’nün özel havacılık metal araçları araştırma grubundan araştırmacı. doğu Çin’deki Anhui eyaletinin merkezi ve araştırmacı yardımcısı Wang Xingfu (sağdan birinci), 19 Nisan 2023. (Fotoğraf: Huang Bohan/Xinhua)
Katı Hal Fiziği Enstitüsü’nün özel havacılık metal araçları araştırma grubundan öğrenciler, Çin Bilimler Akademisi’nde (CAS) Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü’nde metal malzemenin gerilme özelliklerini test ederken, Hefei’de, merkezi Hefei, doğu Çin’in Anhui eyaleti, 19 Nisan 2023 (Fotoğraf: Huang Bohan/ Xinhua)

yenimahalle-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu