Haber

Galatasaray, Büyükçekmece Basketbol’a yenildi

ensonhaber.com

Türkiye Sigorta Basketbol Harikalar Ligi’nin 26. haftasında Büyükçekmece Basketbol ile Galatasaray, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Galatasaray play-off’u zorlaştırdı

Galatasaray maçı 92-82 kaybetti ve play-off yolunda sakatlandı.

İlk çeyrek

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray, ilk çeyreği üstün oynayan taraf oldu. Angelo Caloiaro 10 sayı ve 4 ribaund ile oynadı ve 10 dakikalık bölüm 23-16 tamamlandı.

ikinci dönem

Büyükçekmece Basketbol ikinci döneme rüzgarla girdi. Karşılıklı üç sayılık basketlerle skoru 0-11’e getiren konuk ekip, rakibine yaklaşık 4 dakika gol izni vermedi. Rüzgarı arkasına alan Büyükçekmece çeyreğe 13 sayılık farkla önde girdi ve 7 sayılık farkla galip geldi: 36-49.

üçüncü çeyrek

Üçüncü çeyrekte Büyükçekmece’nin üstünlüğü devam etse de Galatasaray final periyoduna giderken takip farkını en az beş sayıya çıkardı: 66-71.

son çeyrek

Sarı-Kırmızılılar son çeyrekte de üstünlüğünü sürdürürken, Jordon Crawford ve Demetre Rivers liderliğinde Özhan Çıvgın’ın öğrencileri tüm bu tepkilere karşılık vermeyi başardı ve mücadeleyi 82-92 getirdi.

Jordon Crawford’dan profesyonel kayıt

Galibiyete 15 sayı ve 15 asistle katkı sağlayan Jordon Crawford, kariyerinin en fazla asist yapan oyuncusu oldu. Öte yandan Demetre Rivers 24 sayı kaydetti. Galatasaray tarafında Angelo Caloiaro ve Sadık Buyruk yaklaşık 20’şer sayı kaydetti.

Dönemler

1. Dönem: 23-16

Devre: 36-47

3. Dönem: 66-71

haberkahramankazan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu