Ekonomi

CHP ve İYİ Parti, “Muharrem İnce” olaylarıyla ilgili açıklama yaptı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa’daki görüşmeleri iptal edildi. Muharrem İnce’nin avukatı ve Manisa 1. sıra milletvekili adayı Fidel Okan, İnce’nin yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle mitinglerin iptal edildiğini açıkladı.

Muharrem İnce, Twitter’da yaptığı paylaşımda, 45 gündür uydurma fiş ve kasetlerle FETÖ tarafından algı operasyonu yürütüldüğünü söyledi. sözünü kullandı.

İnce, “Gerçek makbuz, gerçek kaset, gerçek cip yokken var gibi davranmak vicdansızlıktır, vicdansızlıktır. Yapmaktır.”

TELE 1’de konuşan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “Kuruculara kimse inanmasın. Aksine bu bir ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlıklarla mücadele etmek her vatanseverin görevidir. Türkiye buradan çıkmak zorundadır. Türkiye’yi buradan da biz çıkaracağız.” değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu: Bu pisliği siyasetten birlikte temizleyelim

Sözcü Gazetesi’ne konuşan Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi telefonla aradığını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Şantajcıların ve montajcıların siyasetten uzaklaştırılması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, İnce’ye de çağrıda bulunarak, “Gelmek istiyorsa otursun, soframıza birlikte değişiklik getirelim. Bu pisliği siyasetten hep birlikte temizleyelim.” söz konusu.

Konuyla ilgili değerlendirme yapan diğer isim ise İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu oldu. Zorlu, “Sosyal medya üzerinden bir takım kişiler ve takma isimler üzerinden bir takım argümanların ortaya atıldığı görülmüştür. Belden aşağı bir yöntemle taşınması Türk siyaseti açısından kabul edilemez.” açıklama yaptı

habergonen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu