Haber

Eczacıbaşı, Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde 2. oldu

CEV Şampiyonlar Ligi’ni ikinci sırada tamamlayan Eczacıbaşı SporKulüp Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan, “İki Türk takımı kazansa da Türkiye’nin kazanacağı finaldi” dedi.

Kadın voleybolunda Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit, İtalya’nın Torino kentinde düzenlenen Pala Alpitour’da VSK’yı mağlup ederek Avrupa ikincisi oldu. Karşılaşmanın ardından basına açıklama yapan Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Karamercan, “Şampiyon takımlardan finale iki Türk takımı kaldı. İki Türk takımından kim kazanırsa final oldu. Sonunda Türkiye kazanacak. Kendilerini tebrik ediyorum. Yıllardır hem rakip hem de dosttuk. “Türk voleybolunu birlikte temsil ediyoruz. Bu sefer onların günüydü ve şampiyon oldular.”

“Voleybol Federasyonu liderliğindeki organizasyonların çok daha mükemmel olduğunu gördük”

Organizasyonu değerlendiren Karamercan, “Türkiye’de yaptığımız düzenlemelerle kıyaslamamak lazım. Türkiye’de Voleybol Federasyonu öncülüğünde yapılan düzenlemelerin çok daha mükemmel olduğunu gördük. Özellikle sürecin en başından yönetilmesi konusunda. Bu düzenlemelerin sonunda Türkiye olarak ne kadar ilerlediğimizi bir kez daha görüyoruz.Daha fazlasını da gördük” dedi.

Son olarak final mücadelesiyle ilgili görüşlerini aktaran Erdal Karamercan, “Onlar daha çok çalışıp daha başarılı oldular. Onun için söylenecek bir şey yok. Tebrikten başka söyleyecek sözümüz yok. Eczacıbaşı bitirdi. Yıl içinde ligde birinci olan ve orada 2 kez karşılaşan oyuncu, “İki maçta da galip geldik. İki kez Fenerbahçe ile karşılaştık ve galip geldik. Lig sürecini birinci bitirdik ama tek maçlara gelince o güne yakışan grup maçı kazanıyor. Yeten onlardı, tebrikler” dedi. – TURİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çankaya Evden Eve Nakliyat
Yerinde tv tamiri
Bir çok Teklif Al
Başa dön tuşu